Nyheter

Håndverksvinduer som gir betydelige strømbesparelser

 

Troll Vindufabrikk AS, en lokal aktør innen vindu- og balkongdørproduksjon, er stolt av å kunngjøre sitt nylige navneskifte fra Troll Trevarefabrikk AS. Med en bemerkelsesverdig arv som strekker seg tilbake til 1988 og dype røtter i det lokale samfunnet, setter Troll Vindufabrikk AS et profesjonelt preg på sine produkter, samtidig som de forplikter seg til å bidra til økonomisk vekst og skape bærekraftige arbeidsplasser. Vi introduserer også en ny ledelse bestående av daglig leder Ken Raymond Stamper og fabrikksjef Thore Hansen. Med produksjonsmedarbeidere som har vært med på reisen siden begynnelsen, viderefører Troll Vindufabrikk AS sitt fokus på håndverk av høy kvalitet ved å bruke utelukkende kjerneved av sentvoksende furu. Dette sikrer vinduer som tåler det nordiske klimaet svært godt.

Med en lidenskap for håndverk av høyeste kvalitet og en dyp forståelse for dagens utfordringer når det gjelder energibesparelse og bærekraft, er Troll Vindufabrikk AS dedikert til å levere vinduer og balkongdører som ikke bare er estetisk tiltalende, men også effektive i å redusere energiforbruket og opprettholde et komfortabelt innemiljø. Reduserte strømkostander
Moderne to- eller trelags energiglass, som utgjør hjertet av Troll Vindufabrikk AS sine produkter, sikrer ikke bare betydelige energibesparelser som reduserer de årlige strømkostnadene, men de gir også et fornyet utseende til ethvert hjem eller hytte. Dette, kombinert med valgmuligheter som spenner fra den tidløse estetikken til moderne eleganse, gjør det enkelt for kundene å finne det perfekte vinduet som passer deres individuelle stil og behov.

Daglig leder Ken Raymond Stamper.

Pressemelding, 2. august 2023

Her møter du et lidenskapelig team som streber etter ekspertise og nyskapende løsninger, og er en nøkkelspiller i å skape hjem og hytter som kombinerer skjønnhet, funksjonalitet og bærekraft. For mer informasjon om Troll Vindufabrikk AS og deres brede utvalg av vinduer og balkongdører, besøk trollvindufabrikk.no.

For medieforespørsler, vennligst kontakt:
Ken Raymond Stamper
Daglig leder
47098233
post@trollvindufabrikk.no

Følg oss på sosiale medier:
Facebook: Troll Vindufabrikk AS
Instagram: @trollvindufabrikk

Om Troll Vindufabrikk AS:
Troll Vindufabrikk AS er en del av byggkonsernet Strand Group AS. Konsernet består av en rekke spesialiserte selskaper og hadde med sine 70 ansatte en samlet omsetning i 2022 på 212,4 mill og et samlet EBITDA på 30,9 mill.